Εκδηλώσεις

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ - ΛΕΥΚΑΔΑΣ σας προσκαλεί  στην απονομή Βεβαιώσεων LAAS - PALSO και την κοπή της βασιλόπιτας του συλλόγου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019, και ώρα 12:00, στο Ξενοδοχείο "Μαργαρώνα" στην Πρέβεζα.

Στην εκδήλωση συμμετέχει το ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ - EUROPE DIRECT - ΗΠΕΙΡΟΥ με ομιλία του επικεφαλής του Κέντρου κου Δ. Γκόλα και θέμα : "Εθισμός στο Διαδίκτυο" - "Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου, 05/02/2019"

Ο Υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στάθης Γιαννακίδης και η Ειδική Γραμματέας ΕΤΠΑ & ΤΣ Ευγενία Φωτονιάτα

σας προσκαλούν σε ενημερωτική εκδήλωση για τις δράσεις και τα έργα του ΕΠ ΥΜΕΠΕΡΑΑ στην Περιφέρεια Ηπείρου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 31/01/2019 και ώρες από 10:00 μέχρι 14:00 στην αίθουσα «Δημήτρης Χατζής» (Παλαιά Σφαγεία) Μετσόβου και Ακτή Μιαούλη, Ιωάννινα.
Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί συνοπτική παρουσίαση των έργων που υλοποιούνται στην Περιφέρεια με πόρους του ΕΠ, καθώς και συζήτηση με τους συμμετέχοντες.

Επτά Κέντρα Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης - Europe Direct (Κομοτηνής, Ξάνθης, Θεσσαλονίκης -ΚΕΔΗΘ, Κεντρικής Μακεδονίας, Χαλκιδικής, Ηπείρου και Πάτρας) συν-διοργανώνουν το “3ο European Job & Mobility Roadshow” σε έξι πόλεις  της Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, της Κεντρικής Μακεδονίας, της Ηπείρου, και της Δυτικής Ελλάδας, από τις 3 έως τις 13 Δεκεμβρίου 2018.

Συγκεκριμένα στην Κομοτηνή 03/12, στη Καβάλα - 04/12, στα Νέα Μουδανιά 05/12, στη Θεσσαλονίκη - 06/12, στα Ιωάννινα – 07/12 και στην Πάτρα – 13/12

________________________________________________________________________________

#EURoadshow “3rd EU JOBS & MOBILITY Roadshow”
ΙΩΑΝΝΙΝΑ > ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018, 12:00 - 18:00
Αίθουσα "Αρχιεπισκόπου Σπυρίδωνος" Ζωσιμαία Παιδαγωγική Ακαδημία, Λ. Δωδώνης 10

________________________________________________________________________________

Κοινός στόχος των συν-διοργανωτών, μέσω αυτών των εκδηλώσεων, είναι να γνωρίσουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι, πολίτες – ευρύ κοινό, τελειόφοιτοι μαθητές , φοιτητές, εργαζόμενοι, άνεργοι και επαγγελματίες, τα προνόμια και τις ευκαιρίες της κινητικότητας σε επίπεδο σπουδών, πρακτικής άσκησης, εργασίας, έρευνας και επιχειρηματικής δραστηριότητας, που προσφέρονται σήμερα στην χώρα μας και στην Ε.Ε.

Τρία Κέντρα Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης (Κομοτηνής, Ξάνθης, Δήμου Θεσσαλονίκης) ταξίδεψαν από τις 10 Οκτωβρίου 2016 σε όλη την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη (Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή, Ξάνθη, Καβάλα, Δράμα) και τη Θεσσαλονίκη για να ενημερώσουν τους πολίτες για τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας, απασχόλησης και κινητικότητας. Στη Θεσσαλονίκη στις 15/10/16 μαζί τους  βρισκόταν ο Αναπληρωτής Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κ. Α. Περουλάκης.