Το Διδασκαλείο Ξένων Γλωσσών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, και ο Σύλλογος Αποφοίτων «Διδασκαλία Ξένων Γλωσσών στην Ευρώπη» σας προσκαλούν στη διαδικτυακή εκδήλωση Speak Date 2021, το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021.

Στην εκδήλωση, η οποία διοργανώνεται στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ημέρας Γλωσσών μπορείτε να πάρετε μια γεύση από μια ξένη γλώσσα που θέλατε πάντοτε να μάθετε ή να συμμετάσχετε σε πολυγλωσσικές δραστηριότητες και να μάθετε ενδιαφέρουσα στοιχεία για πάνω από 20 ξένες γλώσσες και πολιτισμούς.

Με όχημα τις γλώσσες, ταξιδέψτε στην Πορτογαλία του Φερνάντο Πεσσόα και στην Πέτρινη Πόλη του Ισμαήλ Κανταρέ. Κάντε τον γύρο της Μεσογείου μαγειρεύοντας ψαρόσουπα «Μπουγιαμπέσα» και ανακαλύψτε τα μέσα συγκοινωνίας στα γερμανικά. Πάρτε μια ιδέα από τις δεκαπέντε πτώσεις των φινλανδικών και γνωρίστε τα γιαπωνέζικα πνεύματα Γιοκάι.

Οι παρουσιάσεις διαρκούν μόλις 20 λεπτά η καθεμία και να τις παρακολουθήσετε δεν είναι απαραίτητη η γνώση της ξένης γλώσσας.

H συμμετοχή είναι ελεύθερη.

Γραφτείτε σε ένα ή περισσότερα Speak Date εδώ: https://speakdate2021.reenio.eu