Η απευθείας μετάδοση της ομιλίας της Προέδρου κ. φον ντερ Λάιεν για την κατάσταση της Ένωσης το 2021 θα ξεκινήσει στις 15 Σεπτεμβρίου στις 10 π.μ. ώρα Ελλάδος, στην πλατφόρμα Europe by Satellite.

Στο κανάλι EbS+ θα είναι διαθέσιμη η ομιλία στο πρωτότυπο και μεταγλωττισμένη στις 24 επίσημες γλώσσες της ΕΕ. Στο κανάλι EbS, η ομιλία θα μεταδοθεί στις ίδιες γλωσσικές εκδόσεις, αλλά εμπλουτισμένη με στιγμιότυπα. Η ομιλία για την κατάσταση της Ένωσης θα μεταδοθεί επίσης απευθείας στον επίσημο ιστότοπo της ομιλίας, καθώς και στους λογαριασμούς της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Facebook, Twitter, LinkedIn και YouTube.

Για πληροφορίες σχετικά με τη απευθείας δορυφορική μετάδοση και τον τρόπο ενσωμάτωσής της στον ιστότοπό σας, επικοινωνήστε με την Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Για πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο ενσωμάτωσης της ροής μετάδοσης στους λογαριασμούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επικοινωνήστε με την Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Διαβάστε ολόκληρο το ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ στο σύνδεσμο που ακολουθεί : https://ec.europa.eu/commission/presscorner/api/files/document/print/en/mex_21_4703/MEX_21_4703_EN.pdf